top of page

Fem fine faddere

Velforeningen skal merke fem stier i Rastaalpene og er glad for å få fem flotte stifaddere på laget. Velet kommer til å merke og skilte fem løyper, med velvillig velsignelse fra grunneiere.



Fra venstre: Jinghui G. Lysen, Lena Østli, Monica Olsen, Minja Tea Dzamarija og Nina Andersen.


Vennersberg og Langerudberget vel er stolt over å kunne presentere fem friske damer med ben i nesa. De har helt frivillig takket ja til å være stifaddere for velforeningen.


Stifaddere er kontaktpersoner/organisatorer og ikke nødvendigvis de som gjør all jobben. Flere av fadderne svarte imidlertid å ta dette som et "familieutflukt" og utfordring. - Dette greier vi!


Alpeengler og sorte ridderinner Følgende løyper, med farger, navn og antall stolper i parantes skal merkes:


Gul - "Vingersjøen" ( 7)

Grønn - "Schøningsenga" ( 9)

Blå - "Rastaalpene" (11)

Rød - "Kongens utsikt" (12)

Sort - "Lier skanse 1814" (21)


Gul løype merkes av team "Viva Vinger", og ledes av Lena Østli. Lena vil imidlertid også gyve løs på grønn løype og lede team "Små grønne menn". Hun har fått med seg sin bedre halvdel Steve, og vi håper de tar nok Møllers tran.


Blå løype tar oss over Rastaalpene og merkes av team "Alpeenglene", ledet av Monica Olsen. Foruten å være nestleder i velet er hun også leder av Kongsvinger og Solør Framlag. Vi krysser fingrene for at dette går framover.


Nina Andersen leder team "Røde rojale" og merker stien fram til gapahuken Kongens utsikt. Nina mente det var best hun tok rød løype, for hun visste hvor gapahuken er. Vi er enige i at det er et svært godt utgangspunkt.


Team "Sorte ridderinner" ledes av Jinghui G. Lysen og Minja Tea Dzamarija og står for merking av den lengste løypa. Jinghui og Minja er til daglige tallknusere på "Stattestikken", og elsker stolpediagram. Denne gangen er det imidlertid riktige stolper som skal behandles, uten programmering.


Stolpene er modne

Bente Melbye og Kirsten Rikenberg har riktig kost seg med koster og bengalack i fine farger. Her står de klare i fellesgarasjen til Tiurberget borettslag, klare til å settes ut.

Sammen med stolper er det også spett, spader og slegge tilgjengelig. Lagene vil få mer detaljerte kart utdelt, og streng beskjed om å dokumentere ekspedisjonene.


Nedenfor er grov skisse over løypene.


Comments


bottom of page